DEEPER

Den 17-20 juni har vi ett läger för ungdomar. Anmälan är öppen och man kan passa på att anmäla sig redan nu via denna länk: https://forms.gle/R7gfLEnEHtHUjd8eA.

 

Vi har ett EARLY BIRD pris på 375 kr (självkostnadspris) sedan höjs det till 450 kr efter den 16 maj. 6 juni höjs priset vårt LATE BIRD pris 550kr. Sista anmälningsdag är söndag den 13 juni. Följ @hopeyouthumea för mer löpande information och spännande nyheter.

ANMÄL DIG HÄR

https://forms.gle/R7gfLEnEHtHUjd8eA

Välkommen till ungdomslägret DEEPER! 

Hej alla glada deltagare (och föräldrar)!  Här kommer efterlängtad information om årets höjdpunkt, DEEPER på Bygdsiljum Lägergård i Bygdsiljum.

 

Frågor?
Detta brev skall förhoppningsvis besvara de flesta frågor ni har inför lägret såsom tider, platser, innehåll, boende, utrustning. Frågor som ändå kvarstår efter genomläsning av detta brev kan med fördel ställas till Johanna Svensson genom någon av följande kontaktvägar.

 

Telefon: 073-533 59 45

E-post: johanna.svensson@churchofhope.se

 

Lägerstart
Lägret börjar torsdag 17 juni med en introduktionssamling kl 16.30 på plats vid Bygdsiljum Lägergård i Bygdsiljum.

 

Avslutning
Lägret avslutas söndag 20 juni.

 

Resan dit (Till Bygdsiljum 17 juni)
Resan ordnar föräldrarna själva. Det fungerar alldeles utmärkt att samåka och vi bifogar därför en deltagarlista så att ni föräldrar enkelt kan kontakta varandra och planera den detaljen. Denna deltagarlista kommer närmare då vi fått deltagare.

 

Hitta?
Kör norrut på E4:an till Robertsfors och fortsätt sedan mot Bygdsiljum. Lägergården adress finns utmärkt på Google Maps: Lägergård Bygdsiljum, Gruvbergsvägen 38, 937 33 Bygdsiljum

 

Hemresan
Några föräldrar kommer sannolikt att behöva hjälpa oss att förflytta gänget mellan Bygdsiljum och Umeå under söndagen 20 juni, men vi återkommer när vi vet hur många vi blir.

 

Lägret
En vanlig dag på lägret kommer förmiddagen att ägnas åt en morgonsamling medan eftermiddagen består av olika typer av gemenskapsaktiviteter och fritid. Därefter följer kvällssamling och ytterligare kvällsaktiviteter eller mera fritid. Ingen dag kommer att vara den andra lik men ovanstående kan fungera som hållpunkter. Under dagen äts det också en massa till frukost, lunch, middag och kvällsfika samt där tillhörande mellisar längs vägen vid behov.

 

Aktiviteterna
Aktiviteterna som planeras är mångahanda. Deltagarna kommer under hela lägret att tävla och leka i olika lag. Det kan röra sig om turneringar i t ex brännboll, fotboll, volleyboll etc.

 

Fritid
Varje dag kommer det att finnas möjlighet att göra vad man vill. Fritid alltså. Sol, bad och fiske är självklara aktiviteter för en del medan andra hellre latar sig, sjunger karaoke eller… ja hitta på själv! Vi kommer tillhandahålla en mängd möjligheter, men sedan sätter din fantasi gränserna.

 

Boende
Vi bor i olika stugan. Sängar, kudde och täcke finns på plats. Resten får du skicka med, se vidare i utrustningslistan. Självklart bor vi tjejer för sig och killar för sig.

 

Ekonomi
Lägeravgiften är baserad på självkostnadspris och täcker boende och mat för hela veckan samt alla aktiviteter som pågår dagligen. Man får själv ombesörja fickpengar, det finns en ICA i närheten om man på sin fritid köpa godis och annat gott. Resan ingår inte utan sköts av föräldrarna själva enligt ovan.

 

Varmt välkomna!
Johanna Svensson
Lägergeneral
Church of Hope

UTRUSTNINGSLISTAN:

 • Bibel – som alltid den viktigaste av prylar. Du måste ha med en med dig! 
 • Anteckningsmateriel – (Papper och penna) bibeltillbehör så att säga, och behövs även i andra sammanhang (lekar och prestigefyllda tävlingar) under lägret. 
 • Ombyten! – Vi ska ju vara borta en vecka och kommer att ha begränsade eller obefintliga möjligheter att tvätta kläder. Dessutom brukar det ibland bli blött vid sådana här tillställningar. Ordentligt med ombyten är nödvändigt! 
 • Badkläder – så här års brukar det inte vara kroppstemperatur i juni men vi ska nog kunna trycka ner oss i vattnet. Alla behöver badkläder! 
 • Toalettartiklar – kan eventuellt reducera svettlukten till något som påminner om det uthärdliga. 
 • Myggmedel – Nu kanske du är en infödd norrlänning som tål vad som helst, men min bedömning av vad kombination av årstid och plats medför på myggfronten fullkomligt skriker TA MED MYGGMEDEL! 
 • Badhandduk – lättare att bli torr då. Det finns rätt gott om lövskog vid Sjönäset, men löv visar sig oftast vara ett sämre alternativ än handduk och vi rekommenderar inte barr. 
 • Långkalsonger – (man vet aldrig!) vi ska inte frysa oavsett väder och rustar oss därför ordentligt. 
 • Varma kläder i allmänhet. Oömma kläder i synnerhet. Du kan lämna slipsar och balblåsor hemma! 
 • Kalla kläder. Det är inte skönt med Helly-Hanson-underställ när det är +28 i skuggan (vilket kan inträffa även i Norrland). Alltså, ta med shorts och t-shirtar eller vad du nu brukar ha när det är varmt. 
 • Regnkläder. Vi kommer att vara ute på vissa uppdrag helt oavsett väder så du måste helt enkelt ha regnkläder med dig. 
 • Stövlar ingår i min definition av regnkläder och nu adderas de även till din om de inte redan fanns där (hur menar jag?) – ta med stövlar! 
 • Lakan och örngott – trot eller ej, men denna gång tillhandahåller vi sängar med madrass, kudde och täcke. Vill du så får du ta med sovsäck i stället för sängkläder, örngott och underlakan skall dock alltid medföras. 
 • Kompass – Om du har, spring inte iväg och köp, det räcker att några har! 
 • Instrument – Om du spelar något instrument och kan tänka dig att bidra lite på våra praisestunder (behöver inte va proffs) kan du väl ta med guran, kammen eller vad du nu spelar. 
 • Gofika – Kolla även om det finns lite bullar eller sockerkaka eller liknande hemma som du kan ta med… Ta med en längd, en bullpåse eller varför inte lite kex. 
 • Fritidsprylar – Ta med dig sådant som du gillar att göra på fritiden, enhjulingen, hästen (nja – kanske inte), fiskegrejerna, badringen eller vad det nu kan vara.
 • Godis, snacks & snarr – om sötsuget trycker på! 
 • Fickpengar  – I metropolen Bygdsiljum finns inom räckhåll för dig som vill köpa godis, snacks eller helt enkelt köpa mjukglass. Hur mycket du tar med är upp till dig och dina föräldrar. Du svälter inte ihjäl utan pengar som sagt!
 • Glatt humör – brukar det käckt stå på alla sådana här listor som man får om man ska på läger, men det är faktiskt inte så dumt. Det är bra att bestämma sig för att nu minsann ska vi ha KUL. Vi är då HELT LADDADE!